Portret firme

TUVADRIA d.o.o. osnovana je 06.10.2006. u Sarajevu i članica je svjetske grupacije TÜV Thüringen e.V. TÜV Thüringen e.V. je kompanija koja ima viziju svoga razvoja u budućnosti. Stoga su sve njene težnje usmjerene na unapređenje usluga za klijente kako bi zajednički i spremno odgovorili novim izazovima tržišta. To jeste garant i našeg uspjeha, jer naš cilj je da dodjelom međunarodnih certifikata doprinesemo razvoju i ekspanziji privrede u regiji jugoistočne Evrope. Kao odgovor na potrebe tržišta 2010. je otvoreno predstavništvo u Beogradu.

Naš tim

Naš tim sačinjavaju iskusni i obrazovani stručnjaci. TUVADRIA ima široku mrežu inspektora, auditora, docenata i tehničkih eksperata sa međunarodnim imenovanjima, znanjima i iskustvima. U stalnom su procesu usavršavanja kako bi pružili efikasne i fleksibilne usluge, sve u saglasnosti sa potrebama i željama klijenata i tržišta.

Misija

Mi smo tim koji vjeruje da organizacije koje ulažu u unapređenje svojih sistema upravljanja povećavaju svoj uspjeh, osiguravaju povjerenje klijenata, konkurentnost na tržištu i stvaraju mogućnost za razvoj Total Quality Managementa (TQM). Našim uslugama jačamo položaj pravnih subjekata, kako bi mogli lakše da utiču na društvene promjene i doprinesu boljem kvalitetu života u društvu.
Ozbiljno i profesionalno shvatamo svoje obaveze i nastojimo ostvariti sve poslovne ciljeve i pomoći našim klijentima u ostvarivanju njihovih.
S nama sigurno i jednostavno certificirate svoju budućnost! Vizija

Vizija

Biti prepoznatljiva na regionalnom tržištu kao vodeća certifikacijska kuća sa profesionalnim i kompetentnim osobljem. Trajno poboljšavati nivo znanja i kvalitet usluge klijentima, tako da predstavljamo izazov za konkurenciju.