O nama

You are here:

Portret firme

TUVADRIA d.o.o. Sarajevo osnovana je 06.10.2006. godine u Sarajevu i 50% je u vlasništvu poznate nemačke sertifikacione kuće TÜV Thüringen e.V.

TÜV Thüringen e.V. je kompanija koja ima viziju svoga razvoja u budućnosti. Stoga su sve njene težnje usmerene na unapređenje usluga za klijente kako bi zajednički i spremno odgovorili novim izazovima tržišta.

To jeste garant i našeg uspeha, jer naš cilj je da dodelom međunarodnih sertifikata doprinesemo razvoju i ekspanziji bosanskohercegovačke privrede.

Kao odgovor na potrebe tržišta, krajem 2010. godine otvoreno je Predstavništvo TUVADRIA d.o.o. Beograd.

Naš tim

Naš tim sačinjavaju iskusni i obrazovani stručnjaci. TUVADRIA ima široku mrežu domaćih auditora i tehničkih eksperata. Naši saradnici sa međunarodnim znanjima i iskustvima, koji su u stalnom procesu usavršavanja, pružaju efikasne i fleksibilne usluge, sve u saglasnosti sa potrebama i željama klijenata i tržišta.

Misija

Mi smo tim koji veruje da organizacije koje ulažu u unapređenje svojih sistema upravljanja povećavaju svoj uspeh, osiguravaju poverenje klijenata, konkurentnost na tržištu i stvaraju mogućnost za razvoj Total Quality Managementa (TQM).
Našim uslugama jačamo položaj pravnih subjekata, kako bi mogli lakše da utiču na društvene promene i doprinesu boljem kvalitetu života u društvu.

Ozbiljno i profesionalno shvatamo svoje obaveze i nastojimo ostvariti sve poslovne ciljeve i pomoći našim klijentima u ostvarivanju njihovih.

S nama sigurno i jednostavno sertifikujete svoju budućnost!

Vizija

Biti prepoznatljiva na regionalnom tržištu kao vodeća sertifikaciona kuća sa profesionalnim i kompetentnim osobljem. Trajno poboljšavati nivo znanja i kvalitet usluge klijentima, tako da predstavljamo izazov za konkurenciju.